sâmbătă, 30 ianuarie 2010

good-bye....hello

am incheiat azi o etapa a vietii mele...adica nu o sa mai lucru unde am lucrat un an si doua luni...good-bye!

incerc sa iau partea buna a acestei perioade, si sa uit stresul si partea rea...uitandu-ma acum in urma, nu pot sa cred cat m-am putut stresa...de ce nu pot sa lucrez si eu ca un om normal, fara sa ma enervez atunci cand nu-i totul perfect, sa lucrez fara sa pun totul la suflet?
o sa-mi amintesc din aceasta perioada oamenii frumosi pe care i-am cunoscut, si stiu ca sunt cativa cu care voi ramane.

o sa-mi amintesc si zilele de duminica, cand am mers la lucru de la ora 9, dupa ce fusesem noaptea in club si dormisem 2 sau 3 ore...
o sa-mi amintesc si party de Craciun din anul asta...vai nu v-am povestit...
sunt o figura, va spui drept! (si daca v-am mai spus o data si am uitat, imi cer scuze, dar varsta incepe sa-mi faca farse)

pai sa va explic: am lucrat sambata pana la ora 22. party a inceput de la ora 20-21, fiecare cum a putut ajunge. no, io am ajuns la ora 24, pe invers cu cenusareasa. so, am ajuns in toiul petrecerii, cum s-ar zice. si, nu stiu cum, am prins io loc la bar, dar nu stiu sa va zic, cum, sincer.
si, m-am pus io pe baut shot dupa shot, niste tequila, nimic altceva...nu stiu cate shoturi...am mai aflat dupa, de pe la colegi, cate am baut cu fiecare, dar toate in vreo ora...la ora 2, eram deja in taxi, daca nu direct in pat...ca deh, party all the night...adica de la 24 la 2... nu atata, tine noaptea de party?? :P no, pe la 4 m-am pus sa dorm, m-am trezit la 9 si am prestat la job de la 10 la 16 ca un erou, nu ca o eroina :P asta party de craciun am avut

si o sa-mi mai amintesc si team-bilding-ul din vara, cand la miezul noptii luam lectii intense de inot in piscina cabanei...io care habar nu am de inot!

si-mi voi aminti si trainingul din primvara...cand am cunoscut oameni noi si mi-am facut prieteni. cand pt o luna am fost un fel de familie, cu bune si rele...pt o luna am fost "studenta", am stat in camin, si am avut coleg de camera.

si mai imi amintesc si altele...

astep acum o perioada si mai bogata in evenimente si oameni frumosi!
ca inca mai am de cunoscut si de invatat multe

3 comentarii:

Aa-Mika spunea...

Asta este esentialul. Imi place ca te-ai hotarat sa vezi partea plina a paharului, in sfarsit. ;)

B85CSP spunea...

Baftă multă şi nu privi înapoi. Ai grijă de tine că n-o să aibă nimeni (la job mă refer) şi respectă-te că numai aşa o vor face şi alţii. Nu-ţi dau sfaturi, îţi împărtăşesc din concluziile mele de salariat de 25 de ani din care 16 numai într-un loc. Acum am plecat, mi-a ajuns. Sunt, ca şi tine, în faza unui nou început.

contesa spunea...

multumesc...pt incurajari, pt aprecieri...mi-e bine sa va simt alaturi.
si musai o sa-mi fie bine, intr-un fel sau altul :)