duminică, 19 iulie 2009

my first tequila... :P

sambata seara. club. my first tequila... sau mai bine zis: my first four tequila :P

cunoasteti pasii: 1.sare; 2.gal, gal, gal; 3.lamaie. de gustos, nu-i f gustos, dar efectul a fost cel scontat: dance all night 'till morning.

cand afara incepea sa se lumineze, noi am plecat spre casele noastre. am trecut intai la Mc'donalds, ca toate drumurile in club se termina cu un drum la Mc.

deci: mancat, ajuns acasa, culcat, trezit insetata; baut apa, si simteam cum ma imbat cu apa (asta-i pe bune; cica-i efectul apei dupa alcool); iar dormit, pana m-a trezit vecina, Mariana, care era intr-o criza existentiala, nu mai suporta ceva in viata ei...pt ca m-am trezit auzind-o tipand ca ea nu mai suporta... nu stiu dc nu mai suporta ca eu ma odihneam atat de bine, si ea avea probleme, nu stiu care era cauza durerii ei, dar nu m-a lasat sa dorm si gata.

so, trezit, spalat si mers la limonada, ca asa-i dupa baute :P
am fost la o terasa f frumoasa, care-i in curtea unei case vechi. o curte maaare si tare frumoasa, are asa o frumusete salbatica intr-un fel; pt ca a fost amenajata in urma cu cativa ani, odata cu ridicarea casei (adica facut ronduri de flori, sadit pomi), si de atunci ii lasata asa... natura in splendoarea ei. sunt cateva mese si scaune impletite din rachita, cateva buturugi pe post de scaune, 2 hamace, un mar si-un prun in spatele curtii :)

acolo m-am relaxat, cu prietenii mei si cainele terasei, Pampon pe numele lui.
am facut si cateva fotografii cu telefonul...














si Pampon jucandu-se cu un mar :)



'till next tequila, have fun and take care my dears

7 comentarii:

Aa-Mika spunea...

Hey ! Ce fain arata la terasa aceea. Imi place prima poza foarte mult si imi place hamacul si mai mult. Vreau sa fiu si eu trantor, o zi intreaga, intr-un hamac fain ca acela. ;;) Dar ma abtin de la tequila. :D

contesa spunea...

hai aici si mergem sa stam trantori o zi intreaga la terasa in hamac :)

Jayzz spunea...

Write more Contesa:-)

contesa spunea...

hey :) ai aparut Jayzz. welcome! you should write too!

Cristina Douglas (Mihală) spunea...

Getutza, ai pus in practica unul dintre principiile mele de baza: in viata tre sa fii prevazator, asa ca mai bine sarbatoresti inainte decit dupa, ca nu se stie daca mai ai motive...
Felicitari pentru licenta! Si acum principiul 2: dupa-ul tre prelungit cit mai mult, ca nu se stie cind o sa fie data viitoare. Viitorul suna bine, da si mai bine se aude in prezent. :)

Cristina Douglas (Mihală) spunea...

aaa, uitasem: pe cind si noi? Eu nu stiu cind ajung pe la tine, da usa mea e deschisa. nu prea mult, ca se face curent, da' nu te-oi tine pe la usi sa ma fac de ris la vecini. :p
hai repejor, ca acus' incepe sa fiarba zaibaru!

contesa spunea...

cristinuta, cristinuta...cum stii tu sa spui lucrurilor pe nume: imi facusi pofta de zaibar d'ala care face limba neagra...bun ii vinul ghiurgliuliu :P nu stiu cand ne-om mai vedea, dar te poti impacheta tu cu tot cu zaibarel si sa vii incoa, ca ma mutai la casa :)))