vineri, 22 mai 2009

furtuna...in lumea oamenilor mari

furtuna, si ploaie, fulgere ce-mi luminau camera si tunete ce-mi trezeau amintirile. teiul care va mirosi frumos odata inflorit, care imi umbreste camera in zilele insorite, acum s-o incapatanat sa-mi bata in geam. sa bata cu putere "dc eu nu dorm, nu dormi nici tu contesa!"...cum sa pot dormi in astfel de conditii vitrege?!

m-am ridicat din pat si uite-ma pe blog. ascult radio guerrilla:) linistitor la ora asta tarzie din noapte
si nu dorm, desi maine lucru multeee ore.

imi fac planuri pt vara asta: abea astept sa ma pun la soare, sa-mi colorez pielea si sa nu fac nimic. am chef sa fac sport, sa ma misc, mi-e dor de copii. am nevoie de copii in perioada asta, am nevoie sa-mi reincarc bateriile.
am nevoie sa ma pierd printre copii, lumea oamenilor mari ma oboseste. mai ales, ca mi-am dat seama ca degeaba am varsta pe care o am, ca tot copil sunt, tot pe dinafara lucrurilor sunt, tot habar n-am de comunicare. varza!

as vrea sa fie simplu, sa stiu incotro ma indrept si pe cine voi gasi. sa stiu cine-i in spatele ochilor din fatza mea. sa stiu! sa stiu unde mi-e jumatatea, care rataceste cine stie prin ce parte a lumii, cautandu-ma...poate am trecut unul pe langa celalalt si nu ne-am recunoscut. poate ne-am cunoscut si nu am stiut ca suntem destinati sa fim jumatatile care formeaza intregul

4 comentarii:

Aa-Mika spunea...

Nicio treaba, draga mea ! Noaptea canti, ziua lucrezi, furtuna este. Buna treaba !
Nu-ti face tu zile amare, ca raul vine si fara sa-l cauti, asa ca nu te mai gandi la asta.
Si, inca o chestie, ceea ce crezi tu ca e in departarile cele mai indepartate, poate fi chiar langa tine. Iar daca nu sunteti impreuna, inseamna ca nu ati fost sortiti asa.
Nu mai cauta pretexte. Sunt sigura ca daca s-a intampla, nu ar mai fi asa frumos si nici nu ai fi multumita. E doar o dorinta care ti-a ramas in cap, insa, in fond, tie iti convine statutul pe care il adopti acum si de ceva timp.
N-ai inteles nimic ? Lasa ca stiu eu !
Take care !

contesa spunea...

hehe...noaptea cant, ziua lucrez, pot spune ca sunt un fel de greiere: mai mult cant, mai mult ma prefac muncind...

of, cum le stii tu pe toate ca un om mare! am inteles tot ce zici, ca mai bine nu intelegeam...no, scriam si eu ce gandeam cand nu dormeam...azi-dimineata nu mai stiam nimik din ce scrisesem noaptea trecuta.

e bine ca te am pe tine, sa le stii pe toate si pt mine. multumesc! :)

Anonim spunea...

hmm. si aici a tunat azi noapte dar am adormit ca un bebe. Am visat ca mi-era pofta de sarmale iar apoi ca mi-am potolit pofta. Ciudata treaba. In viata de zi cu zi nu zic niciodata ca mi-e pofta de sarmale :)) Si ma suna mami si o intreb ce face. Zice: sarmale :)) Mda.

Revenind. Iar vbesc despre mine.

Jumatatea aia de o cauti nu trebuie cautata. Ala e secretul. Aia e ideea. Vine ea la tine. Ai inteles? Asa cum zice si Luiza.

Si ah! ce bine e sa te porti ca un copil :) Ce adult iti trebe tie? :))

Cat despre planurile de vara.. ei bine, vine missy L. si veniti impreuna la Cluj. Sa va duc eu pe aici sa va arat cum sta treaba :)) Ca'ntre fete :D

contesa spunea...

hihi m-ai amuzat tu cu sarmalele tale; pe semne ca ti-era foame...

clujul l-am visat mult timp si l-am iubit, inainte sa ajung sa-l vad. si cand l-am si vazut, era ca si cum l-as fi cunoscut si iubit dintotdeauna. dragoste la prima vedere! l-am vazut de doua ori, si mi-am zis ca trebe sa-l vad macar o data in fiecare an. anul asta inca nu am ajuns...vedem noi ce si cum cand aterizeaza missy L.