marți, 17 februarie 2009

primavara, unde esti??

tu nu stii ca imi lipsesti??

m-am intalnit cu primavara de curand, cu 2 saptamani in urma, venise la mine, imi promisese ca ramane dar...intr-o dimineata m-am trezit si m-am dus la fereastra sa o salut...primavara disparuse! iarna se intorsese in scena! uff! iar! pana cand fular, caciula, nas inghetat, dureri in gat?? primavara, vino inapoi! vreau soare, si cald, si plimbari in parc...

nu veti ghici ce-am vazut ieri la supermarket: martisoare! primul martisor vazut anul acesta (si primavara tot se incapataneaza si nu vrea sa apara!)! da, si martisoarele astea cand le-am vazut, in ciuda frigului de afara, m-au facut sa simt ca-i primavara! drept pentru care am avut o zi de primavara, primavara numa' pentru mine, la mine un suflet primavara!

pana una alta, plec eu in cautarea primaverii. las iarna cu zapada ei aici la timisoara, si plec la bucuresti! na! ma duc la niste cursuri sa ma fac desteapta, si sa o gasesc si pe domnisoara primavara, ca pana in martie cand am sa revin, o aparea si ea pe aici!

mda, am sa va las adresa mea sa imi trimiteti martisoare, sau daca le aduceti personal, cu atat mai bine! :)

5 comentarii:

Anonim spunea...

si eu vreau primavara :((((

treci si prin cluj?

Anonim spunea...

:>

Aa-Mika spunea...

Eu am impresia, dragele mele, ca primavara se joaca cu nervii nostri.

Hai, ca le zici fain, Contesa draga !
Vezi de ce am insistat sa iti faci blog ?
Daaaaaaaar, fatucaaa ! Da, tu, cea care iubesti Christmas-ul ... vrei primavara ???
Zau, daca nu ma zapacesti de cap !!! [-(

contesa spunea...

teea: nu trec prin cluj. nu acum! la cluj vin cand se face cald afara. eu am o legatura de suflet cu clujul! :)

luiza draga: eu iubesc craciunul, craciunul e al meu! si tocmai de asta, rostul iernii e sa fie din 1 decembrie pana la 1 februarie sa zicem. nu crezi ca are suficient timp sa se desfasoare?

Aa-Mika spunea...

Eu cred ca are prea mult timp sa se desfasoare! >:P
Eu vreau sa fie cald, sau caldut, soare sau soricut ... debitez la ora asta. Si totusi ... Craciunul s-a duuuuuus, demult !!!