joi, 22 octombrie 2009

mananc nesanatos de mult!

Am o pofta nebuna de a manca orice, zilele astea . mi-e pofta de gogosi si ciocolati, mi-e pofta de niste fripturi, de nuci si miere, mi-e pofta de tot ce-i comestibil. Asa ca mananc intruna: ba covrigei, ba gutui, ba supa si varza cu pui, ba orez si mazare, multe mananc, plus biscuiti cu scortisoara.

Azi m-am trezit la ora 11. m-am pus sa mananc, si eu ca tot omul, de dimineata.
Mi-am incalzit un bol cu lapte, in care am pus paine si covrigi cu susan. Delicios.

La 11.15 imi potolisem deja foamea, asa ca am deschis compu, sa vad ce mai e nou pe bloguri. Si, m-am pus sa citesc pe blogul lui petrea, wrong ideea! Am citit, am citit, am poftit la toate mancarurile alea de acolo, cu imagini detaliate ca deh, sa-si faca omu’ idee cum trebe sa mance si ce....am termenat si cu cetitu’ si m-am dus prin bucatarie, nu stiu ce sa fac...si m-am pus sa-mi amesctec niste chestii de prin frigider, ca nu puteam sa stau asa cu pofta’n gat.
Am pus in teflon neste piept de pui, rosii, gogosar, piper, busuioc, patrunjel; am aruncat in teflon si neste supa cu ceva paste prin ea; am scos si gogosar din provizia de iarna, si m-am infruptat din nou. A, si mai aveam niste orez fiert de zilele trecute, l-am pus si pe asta in maclavais. Delicios.

Ora 12.45, m-am trezit la 11, deci eu intr-o ora jumate am mancat de doua ori. Nu-i a buna fratilor, va spun eu.

Na, si dupa masa, am nevoie de desert, ca tot omul: biscuiti cu scortisoara si ceva nuci.

Acum, astept sa fac loc si pt un mar.

O sa va anunt, cand imi trece pofta de mancare, sau cand sunt falimentata de papilele gustative

2 comentarii:

B85CSP spunea...

După cum vezi, pe toţi ne-a lovit pofta de mâncare. Eu cred că e de bine, că numai boala îi taie omului plăcerea de a mânca, plăcerea de a trăi.

contesa spunea...

uneori ma sperii, ca parca numai placerea asta o mai am... dar imi dau una sa ma trezesc, si sa vad si restul :P