vineri, 16 ianuarie 2009

miros de portocale si biscuiti cu ciocolata...

in seara asta ma rasfat, beau un ceai grozav de porto si mananc biscuiti cu cioco, facuti "in casa", din aia buni, cum vedeam in filme in cutia metalica din dulap...asa bine m-am hranit in seara asta, ca ma simt vinovata pt ca ma simt prea bine...in timp ce altii au probleme. mie mi-e teama cand ma simt prea bine...mi-e teama sa nu ma bucur prea mult, ca poate asa aduc ceva rau....stiu, sunt dereglata! :) na, pana una alta, am un ceai grozav si biscuiti pe masura! va dau adresa magazinului de biscuiti, dc doriti.

4 comentarii:

Anonim spunea...

sfatul nr. 1: cand esti fericit.. nu iti pui intrebari de genu' "daca se intampla ceva rau?"

sfatul nr. 2: cand esti fericit..enjoy every moment of it :)

Iar vinovatia nu isi are locul in "rasfatul" tau.. Bucura-te de ceiuc si biscuiti si lasa problemele altora deoparte macar pentru cateva ore :)

Nah..tu probabil dormi acum si ai terminat de ceva vreme ceaiul si biscuitii dar nu strica un bis :P
PS: am asociat cumva fericirea cu starea ta de bine. ca sa ma explic: fericirea e compusa din mai multe momente de fericiri mai mici :P si in cazul tau asta era unul din momente.

PS2: Sper ca pentru un prim comment pe acest blog nu m-am facut prea mult de ras. Promit sa revin cu ceva mai smart ;)

contesa spunea...

da, chiar ma simteam fericita si fara de griji atunci....
si da, fericirea e compusa din momente de fericiri mai mici, cum bine ai zis...
si da, faptul ca tu mi-ai lasat un comment pe blogul meu de novice, mi-ai facut o maree fericire...ma simt privilegiata! multumesc!

contesa spunea...

stii cum ma simt acum, dupa ce am vazut ca am un comment de la tine? ma simt ca atunci, cand i-am lasat un comment Ancai Parghel pe site-ul dumneaei, si mi-a raspuns personal pe mail!

Anonim spunea...

heeeei , m-am inrosit :">