duminică, 4 ianuarie 2009

jumatati de oameni...

se intampla....rar sau adesea....dar se intampla, sa fii dezamagit de oameni! sa fii dezamagit de cineva pe care il credeai prieten! stiu, povestea-i veche de cand lumea...veti spune "nimic nou sub soare! welcome to the club!" ei bine nu, nu vreu sa fiu de acord cu acest tip de comportament, si nu vreau nici sa ma obisnuiesc cu acest stil de viata, sa ma obisnuiesc cu acesti oameni si sa-mi spun "asa trebuie sa fie viata, asa trebuie sa fiu!" renunt cu inversunare sa ma inscriu in randul celor care se joaca de-a prietenii, de-a gesturile frumoase!! renunt la oamenii care vin la mine cu astfel de faze! si uite, recent am fost dezamagita.....dezamagita in prima faza de gesturile anumitor persoane care m-au uitat si m-au eliminat din viata lor...si apoi, dezamagita ca nu au incercat sa repare greseala facuta, ca nu si-au recunoscut greseala....dar mai grav, ca nu si-au dat seama ca au gresit! asta-i cel mai grav! e trist... e trist, dar pe langa lucrurile astea triste, si pe langa persoanele astea...sa le zicem egoiste...exista oameni frumosi! si inca f frumosi! si exista gesturi frumoase! gesturi care aduc zambetul pe fatza cuiva drag, gesturi care incalzesc sufletul cuiva drag; si eu aleg, sa culeg numai astfel de gesturi, si sa ofer la randul meu astfel de gesturi nascatoare de zambete si bucurie! pt ca viata-i frumoasa, scopul nostru e sa fim fericiti, sa radem, sa ne bucuram...nu sa ne oprim in loc din cauza jumatatilor de oameni, despre care vorbeam mai sus....
asa ca dragii mei, va doresc un 2009 cu oameni frumosi in viata voastra! numai cu momente calde pentru sufletul vostru mare!

2 comentarii:

Aa-Mika spunea...

Esti mortala ! (ca de obicei) Incepi postul cu spada si apoi imparti floricele >:D<
Lasa, ca am inteles ideea ! Te tachinam si eu putin.
Dezamagire ... hm, as vrea sa sterg cuvantul asta, pe langa multe altele...

contesa spunea...

hahahahaha :) am ras in hohote la comentariul tau....pt ca ai dreptate hehe...na, doar ma stii, nu pot tine supararea...uit pe cine-s suparata, ma intalnesc cu acele persoane si ma comport ca si cum nimik nu s-ar fi intamplat...nicio treaba! anyway, acum sunt in faza mea de primavara! abea astept primavara!